O Nama

Contrast Studios je producentska kuća iz Beograda.
Od svog osnivanja 2005. godine uspešno se bavi filmskom i televizijskom produkcijom.

Primarna delatnost firme je proizvodnja igranog programa, u svim fazama njegove izrade, počev od ideje do finalne realizacije.

Usluge

Osim osnovne delatnosti proizvodnje igranog programa, Contrast Studios podjednako angažovano i kvalitetno pruža i usluge izrade svih vrsta video spotova, muzičkih i televizijskih, kao i kratkih, namenskih filmova i reklama.

Mnogobrojne domaće kompanije i pojedinci su upravo Contrastu poverili izradu svojih korporativnih spotova, video prezentacija i TV reklama.

Kapaciteti

Da bi proces proizvodnje bio kompletan, Contrast Studios raspolaže i sopstvenom filmskom tehnikom, profesionalnom i savremenom video montažom, voznim parkom, uz svu neophodnu logistiku i infrastrukturu.

Kada se na to doda kreativni i autorski rad Contrastovog stalnog tima ljudi, kao i saradnja sa eminentnim autorima, glumcima i izvođačima, rezultat su kvalitetni projekti koji nose jedinstveni pečat Contrast Studios.

Ceo naš tim se sa velikim entuzijazmom i pozitivnom stvaralačkom energijom zalaže i bori za svaki kadar, svaku scenu, svaki projekat.

CONTRAST STUDIOS

Zapratite nas

CONTRAST STUDIOSCONTRAST STUDIOSCONTRAST STUDIOSCONTRAST STUDIOSCONTRAST STUDIOSCONTRAST STUDIOSCONTRAST STUDIOSCONTRAST STUDIOSCONTRAST STUDIOSCONTRAST STUDIOSCONTRAST STUDIOSCONTRAST STUDIOSCONTRAST STUDIOSCONTRAST STUDIOSCONTRAST STUDIOSCONTRAST STUDIOSCONTRAST STUDIOSCONTRAST STUDIOSCONTRAST STUDIOSCONTRAST STUDIOSCONTRAST STUDIOSCONTRAST STUDIOSCONTRAST STUDIOSCONTRAST STUDIOSCONTRAST STUDIOSCONTRAST STUDIOSCONTRAST STUDIOSCONTRAST STUDIOSCONTRAST STUDIOSCONTRAST STUDIOS
CS-White-Logo-Transparent

Ustanička 25/4, Beograd, Srbija
Tel:  +381 11 2440701    |    Fax: +381 11 2441637
office@contraststudios.rs

All rights reserved. Contrast Studios 2023.