Psi Laju Vetar Nosi - Sezona 2

Tv serija – 11 epizoda, Komedija
Premijerno prikazivanje: Radio televizija Srbije, oktobar 2019.


Reditelj: Jelena Bajić–Jočić
Scenarista: Radoš Bajić
Direktor fotografije: Predrag Jočić S.A.S i Marko Bulajić
Kostimograf: Ivana Nestorović
Masker: Mirjana Stevović
Montažer: Stevan Marić
Scenograf: Jelena Mirković
Snimatelj zvuka: Vladica Budić
Dizajnera zvuka: Igor Perović
Direktor serije: Nedeljko Bajić

  • Synopsis

    Nakon dve godine pauze, „Psi laju vetar nosi“ dobija drugu sezonu. Pošto je u premijernom emitovanju, sa prvih 11 epizoda potpuno osvojila male ekrane, sa udelom u gledanosti od skoro 50 odsto i rejtingom 21 poen i zauzela ubedljivo prvo mesto na listi gledanosti TV programa u 2017, bilo je jasno da će priča o porodici Stavrić dobiti nastavak. Tako će milionska televizijska publika će od jeseni 2019. pratiti njihove nove avanture.

    U drugoj sezoni serije „Psi laju vetar nosi“, dobro poznati likovi upliću se u nove životne situacije. Priča o Stavrićima doneće mnogo zdravog humora i razbibrige, ali istovremeno i naterati gledaoce da se zapitaju nad važnim životnim pitanjima. U toj priči o malo poznatom svetu beogradskog predgrađa, o malim, običnim ljudima sa margine društva, naši likovi će se sresti sa mnogim iskušenjima, izazovima, radostima i razočarenjima. Braća Stavrić će svojim novim biznis idejama opet upasti u neprilike. Ovoga puta ulog će biti mnogo veći jer se radi o poslovima u koje je i državni vrh umešan. U nadi da će rešiti sve životne probleme, oni naivno pristaju na sve biznis predloge. Ne slute da im je svima za petama inspektor Pavlović, rešen da ih raskrinka. Da stvar bude još komplikovanija, u priči se pojavljuje fatalna udovica koja će im svima pomutiti mozak.

    Jedini među Stavrićima čiji put će biti drugačiji je Hrana, mlađi sin, koga će sopstvena želja i misija odvesti na ognjište pradedova, na Kosovo.

Uloge: Tihomir Stanić, Anita Mančić, Mira Banjac, Radoš Bajić, Milenko Pavlov, Boris Milivojević,  Marko Živić, Svetlana Bojković, Ana Alexander, Nenad Jezdić, Tanasije Uzunović, Ivan Vučković, Nedeljko Bajić, Đorđe Erčević, Isidora Minić, Aleksandar Srećković Kubura, Nenad Heraković, Milan Kalinić, Marko Pavlović, Ivan Jevtović, Đurđina Radić, Petar Benčina, Iva Štrljić, Tamara Šustić, Mihailo Perišić, Mateja Popović, Dragan Marinković Maca i drugi.