contrast_studios_o_nama_1

Contrast Studios je producentska kuća iz Beograda. Od svog osnivanja 2005. godine uspešno se bavi filmskom i televizijskom produkcijom.
Primarna delatnost firme je proizvodnja igranog programa, u svim fazama njegove izrade, počev od ideje do finalne realizacije.

contrast_studios_o_nama_prva

Osim osnovne delatnosti proizvodnje igranog programa, Contrast Studios podjednako angažovano i kvalitetno pruža i usluge izrade svih vrsta video spotova, muzičkih i televizijskih, kao i kratkih, namenskih filmova i reklama. Mnogobrojne domaće kompanije i pojedinci su upravo Contrastu poverili izradu svojih korporativnih spotova, video prezentacija i TV reklama.

Da bi proces proizvodnje bio kompletan, Contrast Studios raspolaže i sopstvenom filmskom tehnikom, profesionalnom i savremenom video montažom, voznim parkom, uz svu neophodnu logistiku i infrastrukturu. Kada se na to doda kreativni i autorski rad Contrastovog stalnog tima ljudi, kao i saradnja sa eminentnim autorima, glumcima i izvođačima, rezultat su kvalitetni projekti koji nose jedinstveni pečat Contrast Studios.

contrast_studios_o_nama_druga

Čitav naš tim se sa velikim entuzijazmom i pozitivnom stvaralačkom energijom zalaže i bori za svaki kadar,
svaku scenu, svaki projekat.