NAŠE VREDNOSTI

Mi smo porodica i zato se trudimo da održimo porodične vrednosti pre svega. Svaki naš projekat oslikava upravo to. Počevši od ljudi sa kojima sarađujemo i koji rade sa nama na projektima do samih televizijskih i filmskih ostvarenja.

Verujemo u umetnost i tradiciju naše zemlje i mudrost „malog“ čoveka. U svemu što smo ostvarili oslikali smo upravo ove stvari, nekada komično, nekada ozbiljno, uvek se trudeći da prikažemo ono u šta verujemo. Biramo ljude koji svojom energijom i zalaganjem doprinose stvaralačkom procesu i u njega unose ljudskost. Verujemo u umetnost i tradiciju naše zemlje i mudrost „malog“ čoveka. U svemu što smo ostvarili oslikali smo upravo ove stvari, nekada komično, nekada ozbiljno, uvek se trudeći da prikažemo ono u šta verujemo. Biramo ljude koji svojom energijom i zalaganjem doprinose stvaralačkom procesu i u njega unose ljudskost.
contrast_studios_rados_jelena_bajic

Onim što stvaramo želimo da prenesemo bar deo vrednosti i onoga u šta verujemo svakome ko vidi naša ostvarenja. 
Zato maštamo, sanjamo i stvaramo.

Verujemo u umetnost i tradiciju naše zemlje i mudrost „malog“ čoveka. U svemu što smo ostvarili oslikali smo upravo ove stvari, nekada komično, nekada ozbiljno, uvek se trudeći da prikažemo ono u šta verujemo. Biramo ljude koji svojom energijom i zalaganjem doprinose stvaralačkom procesu i u njega unose ljudskost.

„Ne treba da sanjaš o svom filmu, treba da ga napraviš“

Stiven Spilberg

contrast_studios_nase_vrednosti_rados_bajic_nedeljko_bajic